Translate

torsdag 20. juni 2013

Kvelden før kvelden.


I morgen på denne tida er vi endelig i gang med vår drømmeferie. :o)

Odd Walter har drømt om å ta denne turen i mange år, og det siste året ble det min drøm også. :o)

Det første vi måtte gjøre var å peile oss inn på aktuell reisedato. Det gjorde vi tidlig i fjor høst. Der skal våre respektive x'er, Mari og Martes mamma og Johannes' pappa, ha all honnør for å være fleksible mtp våre ønsker for sommerferien 2013. Ikke bare enkelt det når de også har nye partnere med barn – blir mange involverte da som skal taes hensyn til. Så takk til dere! :o) Det er ikke alle forunt å få til 3 ukers kjæresteferie i disse mine-dine-våre-tider...



Dere som har fulgt bloggen vår har sett utviklingen av reiserute og innhold underveis. Nå føler vi at vi har planlagt så mye som vi skal før denne turen. Noe skal vi også ta på sparket.

Kolonien av sommerfugler i magen har økt i takt med at dagene har blitt telt ned. Dette med sommerfugler i magen er bare ett av flere symptom på reisefeber har jeg hørt..... I en artikkel om reisefeber jeg fant på nettet står det avslutningsvis:

"Samtidig kan det være et slags kick en får som følge av at man setter idealiserte forestillinger ut i livet, omtrent som julaften før man vet hva pakkene inneholder. Trivselen på reisen videre vil avhenge mye av hvor flink man er til å bære tapet av at ikke alt ble slik det skulle bli, at man har evnen til å gjøre det beste ut av ting. Optimister er naturlig begavede som reisende, sier psykologen."

Nettopp dette var noe vi også har snakket om og skrevet om i bloggen; Det er så mye vi gjerne ville ha sett, men må innse at vi ikke rekker alt, og ikke se på det som et tap. Jeg siterer OW fra et tidligere innlegg: Vi ser på alt som muligheter, og vil ikke føle at vi mister noe - hele turen må sees på som netto, og ikke tap :-)


So – bring it on! :o) Italy – here we come!!!!  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar