Translate

lørdag 5. januar 2013

Uniformering...


I dag har vi vært og kjøpt oss gode gåsko (egentlig er det joggesko, men fysikkens lover tilsier at det snør ennå ikke så tett et visst sted...) for vandringen i Cinque Terre og brosteinsbelagte gater og smale smug.

Vi landet på noen NIKE-sko på halv pris, og ble lurt til å kjøpe gnagsårforhindrende sokker i tillegg. Vi skal nå se på det... I iveren over å ha kjøpt kliss like sko, fleipet vi lett med å gå bort til grilldressavdelinga og investere i like treningsantrekk, og den velmenende ekspeditrisa på G-sport holdt ei stund på å ta oss på alvor!

På ARK ble det kjøpt inn reisehåndbok nummer 3. Her var det tips om viner og vingårder i området vi skal bo... for å nevne noe.

I tillegg har vi googlet italienskkurs, og har nå lært å si "en hund med svart flosshatt" på italiensk. Samt "damen vasker bilen". Vi føler oss godt rustet til de språklige og lingvistiske utfordringer vi måtte møte. Språkkurset hadde også mange fine bilder, særlig av de bilvaskende damene (det var det Odd Walter som sa).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar