Translate

mandag 6. mai 2013

45 dager.... Noen tanker...


Som Odd Walter skrev i det forrige innlegget blir nok kunst et viktig element under vårt besøk i Firenze. Kanskje på tide å friske opp teorien fra kunsthistorien fra Lærerhøgskolen (man har jo faktisk 10 vekttall i Kunst og Håndtverk!!!)?

Men kunst kan jo være så mye mer enn bare oljemaling, lerret, figurativt og abstrakt. Mitt kunstbegrep omfatter også musikk. Etter utallige søk på internett, finner jeg ut at vi musikalsk har timet vår Italiatur heeelt feil... Hadde vi reist litt før eller litt etter vår planlagte tur, kunne vi ha fått med oss store konserter enten med Muse, Bon Jovi, Iron Maiden (her kunne Odd Walter ha fått tatt i bruk det gamle Maiden-flagget som prydet gutterommet i de dager håret var puddelstort...) eller bl.a. selveste Bruce Springsteen på Roma Rockfestival.... Men akk.... Vi resignerer og innser at det får vi ha til gode og heller planlegge neste tur rundt konserter og festivaler. :)

Det vi derimot kan boltre oss i, er diverse operaer, og det BØR man kanskje ha med seg når man først er der?.. Den uka vi skal bo utenfor Firenze, kan vi blant annet få med ossVerdis «La Traviata» eller Puccinis «La Bohème». Kanskje noe å tenke på? 

La Traviata


Ellers har reiseruta blitt litt revidert. I stedet for Kiel-ferga vurderer vi nå å kjøre til et lite sted i Danmark som heter Rødby og ta en 45-minutters ferge over til Puttgarten i Tyskland. Den ferga går kontinuerlig, så det gir oss mer fleksibilitet mtp kjøringa nedover. Hjemturen er også litt åpen enda. Enten går ferden samme veg tilbake, eller så satser vi på ferge fra Gdynia i Polen over til Karlskrona. Veien blir til litt mens vi går (eller i dette tilfellet, kjører...).

Uansett, vi gleder oss stort.  45 dager ..... 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar